geštalt-Svetlana Matić

kontakt:

Svetlana Matić,

Sastanci će se održavati svakog četvrtka od 6 do pola 8.

Molim vas da svoje prisustvo potvrdite pozivom ili sms porukom sa imenom i prezimenom.

Radionica se održava u Beogradu  na Vračaru.

kontakt:

060/300-5138

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja:

Godinama se interesujem za lični rast i razvoj i sama sam puno eksperimentisala sa sobom. A onda sam u susretu sa Geštalt terapijom shvatila da je to ono za čime sam tragala.

 

Svetlana Matić,

 

diplomirani socijalni radnik sada na edukaciji iz Geštalt psihoterapije.


Godinama se interesujem za lični rast I razvoj i sama sam puno eksperimentisala sa sobom. A onda sam u susretu sa Geštalt terapijom shvatila da je to ono za čime sam tragala. I eto rešla sam da postanem terapeut i ovo divno iskustvo podelim sa vama. Svako dete u svojoj kreativnoj adaptaciji nauči načine ponašanja koji mu pomogno da se prilagodi datoj situaciji. Problem nastaje kada se ti načini ponašanja preuzmu kao životni stil. A onda dodje trenutak u životu kada više ne mogu da se primene.Tada nastaju problemi sa sredinom, sa partnerom, sa decom i sa samim sobom. Ako i vas muči zašto ste stali na putu razvoja i šta je to što vas koči dodjite da to otkrijemo zajedno. Kroz razgovore,igre razne eksperimente, snove i bajke otkrićete u sebi nove potencijale koji vas mogu voditi samo napred.

 

Možete se odlučiti za individualnu seansu u kojoj bismo zajedno istaživali vaš put ili za grupnu u kojoj bi se susretali i sa iskustvima drugih koja mogu biti slična vasim.

 

Zakažite svoju seansu da zajedno sagledamo šta je to što vas muči i koji su načini da prevazidjete problem u životu. Kroz razgovor i mnoge druge tehnike pokusaćemo zajedno da rastemo i razvijamo se

tekst priredila: Svetlana

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak