kontakt:

Runska Joga - (Yoga Runica)

 

www.delphium.mobi

Domagoj Neusiedl,

tel:+385958980039

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Lokacije: Zagreb, Opatija, Beograd, Dubrovnik, Austrija i po dogovoru (mogućnost organizacije smještaja).

oblast bavljenja:

Yoga Runica je Yoga Ravnog čovjeka. Yoga Runica je totalna Yoga.

Yoga Runica je 3 u 1, jednostavan stav, dah i pokret.Yoga Runica Ti dokazuje da je Kristal Tvoja struktura.

Donio ju je čovjek sa Sjevera. Međutim Yoga Runica je ledena i vrela. Sačuvao ju je led.
Tako je sačuvana njezina pravilnost i agregatno stanje koje se prilagođava trenutku.
Kristal je oblik arhive, savršene i vječne. Yoga Runica je yoga bijelog čovjeka, bijelog u srcu.
Ako imaš hladni Kristal, imaš pravu Kabalu jer imaš početnu pravilnost.

Izvor Runa je Kristal i Izvor Zvuka je Kristal. Kad upiješ Kabalu Runa i kad se utopiš u njenom plazmatičnom zvuku tada imaš znanje o Tijelu.

Runa je Stav. Pogledaj Runu, stopi se s njom i promatraj iz Rune. Oblikuj se kao Rune.
U Runi je prvi i posljednji Zakon stava uma, srca i tijela. On izvire iz Tebe kao voda iz planine, kristalna i čista.Runa nosi memoriju Zvuka. Phi zvuk kreira Univerzum. Phi zvuk stvara Vorteks. Vorteks je u srcu i Kristal je u srcu.

 

Otvoreno Srce stvara tijelo od čiste energije. To tijelo je zapravo glavno. Da bi se postigao uspješan spoj Tebe i novoizgrađenog energetskog Tebe potrebno je pripremiti Tvoje fizičko tijelo. Proces teče u nekoliko paralelnih nizova istovremeno. Pročišćava se genetika Tvoje krvi – Tvog tijela. Instalira se pravilni DNK kod. Stvara se neuroenergetska struktura potpuno nepoznata znanosti. Spoj Energetskog i fizičkog tijela temeljno mijenja oblik Tvojih misli. Misao je temeljna struktura koja stvara 3D svijet. Misao je elementarni naboj manipulacije Tebe i Tvog svijeta.Ti živiš u stranom i tuđem programu.

Yoga Runica budi Vril – energiju u tijelu o kojoj Ti nitko ne priča.
Yoga Runica ruši sustav 3D matrixa.

Yoga Runica gradi Novog Čovjeka i uvodi u Delfinski matrix.

 

Izvor Yoga Runica je Atlantida. Prakticirana je u starom Egiptu, u tajnosti uskog kruga osoba u Evropi tijekom prošlog stoljeća. Kroz povijest Runsko znanje je iskrivljeno, ukradeno i oslabljeno djelovanjem sila mraka. Yoga Runica je živi proces koji se aktivira isključivo u frekvencijama Runskog Polja.Rune kao pokreti bez otvorenog Runskog Polja nemaju moć. U tome je temeljna razlika od onog što možeš naći o Runama na Internetu ili literaturi. Yoga Runica sada je opet dostupna samoizabranim osobama. Ovdje iznesene informacije su opširne ali se lako usvajaju ulaskom u proces.

 

Yoga Runica ima 3 razine aktivacije: 1. Runski Stav i Metafitness; 2. aktivacija ljudskog Supersvjesnog biokompjutera i Sonara; 3. Vril

Medijator implicitno - direktno prenosi i aktivira proces Yoga Runice u Tebi.

Uloga Medijatora transcendira krute 3D koncepte.

 

 

Vježbe Runske yoge - u Runskom Polju su elektricitetne statične i dinamičke vježbe koje produciraju dugotrajnu ne-voljnu kontrakciju mišića. U Yoga Runici nema vizualizacije niti ičeg sličnog. Tijelo se giba poput biološkog vodiča. Dolazi do samoaktivacije optimalnog - Runskog - stava tijela i uma na fizičkoj i subliminalnoj razini, namješta se i iscjeljuje kralježnica. Svjesnost je iznad mišića jer njezino napajanje je iz srca. Rune Te centriraju. Srce postaje glavni pokretački centar tijela. Prirodno oblikovanje tijela, jačanje muskulature, održavanje optimalne kilaže i potreba za konzumacijom bilo čega dolazi iz stanja srca. Organizam tako ulazi u dimenziju ishrane i izgradnje visokosvjesnom energetskom supstancom – Monoatomarnim zlatom. Početna neophodnost izvođenja Runskih pokreta i vježbi u budnom stanju, premješta se u Tvoju podsvjesnu razinu - radiš Rune dok spavaš. To je Metafitness 24/7.

 

Runske vježbe visokog stupnja su svjesni, ekstatični trans i baziraju se na vrtnji tijela. Vorteks je najviši oblik samousavršavanja. Vorteksom ulaziš u dimenziju apsolutnog fiksiranja osi vertikale i centriranja u supersvjesni centar srca. Spoznaješ lakoću ubrzanog kretanja i antigravitaciju. Vortex Te uspravlja, ispravlja i koordinira iz mnogih smjerova iznutra i izvana. Tako omekšavaš i stabiliziraš svakodnevne pokrete i um, dobivaš gipkost, fluidnost i ritam. Izgrađuješ otpornost na stres, šok, eliminiraš osjećaj vrtoglavice.

Rune izvlače iz katatonije zato jer Rune su zvuk kojeg osjećaš. Aktivacijom Vorteksa asimiliraš energetski kisik - O4. To je Delfinsko disanje. Proces Yoga Runice možeš usmjeriti u zahtjev i direktnu transformaciju i manifestaciju određenog stanja. Oči su apsolutno otvorene. Do tog stanja se dolazi. To znači Budnost.

 

Put u Totalnu Svjesnost ne zahtjeva nikakvo odricanje, načine disanja itd. Ne postoje oblici svakodnevnog moranja, trebanja. Princip samousavršavanja je - individualan mehanizam Zakona Jednog. Sam/a Sebi - Visokosvjesno Ja u razvoju daje direktne inpute u vezi svih elemenata života koje je potrebno stabilizirati, prekinuti, osnažiti, aktivirati, transcendirati.

Metafitness je glavni segment vježbanja Yoga Runice. To je „bildanje“ srca, duha, tijela na Runski način. Kompletan proces je totalno oslobođenje → 24/7 izgradnja Supersvijesti i Energetskog Bijelog tijela. Dimenzija Metafitnessa je aktivacija Vrila, psi/fizička samoobrana, direktno samousavršavanje u segmentima najadekvatnijim genetskoj šifri – princip ljudskog biokompjutera. Metafitness je samousavršavajući proces Zakona Jednog. Kvantni skok – proboj u višu razinu procesiranja i života moguć je u svakom trenutku – svjesnom asimilacijom i kompresijom suštinskih segmenata Visoke svijesti u srce.

 

 

Kontakt i prijave:

 

www.delphium.mobi

Domagoj Neusiedl,

tel:+385958980039

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Lokacije: Zagreb, Opatija, Beograd, Dubrovnik, Austrija i po dogovoru (mogućnost organizacije smještaja).

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak