Lectorium Rosicrucianum

kontakt:

 

oblast bavljenja:

Bratstvo Ružinog Krsta je u svim vremenima donosilo poruku koja se tiče čovekovog istinskog porekla

 

Bratstvo Ružinog Krsta je u svim vremenima donosilo poruku koja se tiče čovekovog istinskog porekla i mogućnostima koje se pružaju čoveku da bi ostvario povratak u svoju prvobitnu domovinu, “kraljevstvo koje nije od ovoga sveta”. To kraljevstvo nije nikakva fikcija, nikakva ideja, već živa stvarnost koja nam je “bliža nego ruke i noge”.

Kroz gnostičku snagu koja pritiče iz tog kraljevstva i koja nam se poklanja na putu samospoznaje, moguće je ostvariti zadatak postavljen pred svakog tragaoca koji je svestan svog “izgubljenog sinovstva”. Cilj tog puta je “ponovno rođenje iz vode i duha”, uskrsnuće prvobitnog čoveka iz prirode smrti.

 

Kao i uvek, na početku toga puta odzvanja opomena: “Čoveče, spoznaj samoga sebe!” Bez stvarne samospoznaje, žudnja za oslobađanjem nema ni najmanjeg smisla. Na tom putu oslobađanja, putu samospoznaje i jednog novog načina života koji iz toga proizlazi, svakom dobronamernom tragaocu može se pomoći u skladu sa njegovim stanjem svesti i mestom koje zauzima u svakodnevnom životu.

 

Cilj Internacionalne Škole Zlatnog Ružinog Krsta Lectorium Rosicrucianum je da tragaocu koji iznutra spozna neophodnost takvog puta, pruži pomoć koja mu je neophodna da bi svoj put priveo dobrom kraju.

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak