Izlečite svoj dom

Da li vam je ikada palo na pamet da uređenje prostora - položaj nameštaja, raznih korisnih i ukrasnih predmeta i biljaka u vašem stanu i na radnom mestu - može da itekako utiče na vaš život?Kinezi u ovo veruju već 3.000 godina i čak ni danas u XXI veku od ovoga ni najmanje nisu odstupili, niti će to ikada učiniti. Drevna nauka o uređenju prostora, koja se zove feng šui, polazi od toga da je cela okolina - ljudi, objekti i atmosfera, prožeta oblikom žive energije koja se zove 'ći'. Ako na bilo koji način tu energiju blokirate, određeni aspekti vašeg života poći će naopako.Ako je, pak pojačate 'osnovnim lekovima', koji su opisani ovde, postići ćete u tim oblastima uspeh. Trudićemo se da vam vremenom, ovde predočimo mnogo novih stvari o feng šuiju, kao i kao ga što delotvornije koristiti.

RADIESTEZIJA

 

 

U prirodi postoje blagotvorni uticaji i oni koji štetno deluju na život i zdravlje bioloških sistema. Tokom svoje evolucije čovek je izložen i pozitivnim i patogenim uticajima Zemlje kao i kosmotelurskim uticajima, tako da se mnogima od njih na prirodan način prilagodio.

VASTU - DREVNA NAUKA ŽIVLJENJA U SKLADU SA ZAKONIMA PRIRODE

 

 

Da li ste ikad ušli u neku kuću ili objekat i pomislili, "Ovde je predivna atmosfera, stvarno je zadivljujuće!" Ili suprotno, "Bože, ne sviđa mi se vibracija ovog mesta!" Svako od nas je imao i pozitivna i negativna iskustva u vezi prostorije, kuće, objekta, šume ili parka, nekada u životu. Slično tome, osećamo pozitivne, negativne ili pomešane vibracije i energije koje dolaze preko ljudi.

Šta je feng shui?

 

Značenje termina feng shui (izgovara se: fang švej) jeste vetar i voda, i odnosi se na pronalaženje idealnog staništa.

Stara više od 6000 godina, metoda feng shui je u drevnoj Kini

smatrana naukom.

Jedna od izvornih, i po mnogima, najtačnijih definicija feng shuija je:

 

FENG SHUI JE UMETNOST POSTAVLJANJA GROBOVA, GRADOVA I KUĆA NA POVOLJAN NAČIN

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak