Dr Erik Perl,

 

Kao lekar, Erik Perl je 12 godina vodio izuzetno uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju, sve dok jednog dana pacijenti nisu počeli da prijavljuju da na sebi osećaju njegove ruke iako ih on nije fizički dodirivao! Prvih nekoliko meseci dlanovi su mu bili u plikovima i krvarili su. Ubrzo posle toga pacijenti su počeli da prijavljuju čudesna isceljenja od raka, bolesti vezanih za sidu, od epilepsije, sindroma hroničnog umora, multipleks skleroze, reume i osteoartritisa, urođenih deformiteta, cerebralne paralize, kao i drugih ozbiljnih tegoba. Sve to dešavalo se dok je Erik jednostavno držao svoje ruke u njihovoj blizini – i tako se nastavlja do današnjeg dana…

Isceljenja Erikovih pacijenata do sada su dokumentovana u šest knjiga, uključujući Erikov svetski bestseler Rekonekcija: leči druge, izleči sebe, preveden na 30. jezika! Kao svetski priznat iscelitelj, Erik Perl je gostovao u bezbroj televizijskih programa u SAD i širom sveta, govorio je po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje pred prepunom dvoranom Medison skver gardena, a o njegovim seminarima pisano je u raznim publikacijama, uključujući Njujork tajms .

 

Sa sedištem u Los Anđelesu, Erik i Rekonektivno isceljivanje izazvaju veliko zanimanje vrhunskih lekara i medicinskih naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Trenutno se u brojnim centrima provode nova istraživanja pod nadzorom čuvenih naučnih istraživača kao što su dr Gari Švarc, dr Vilijem Tiler, dr Konstantin Korotkov i drugi. Saznajte šta je to što zbunjuje medicinske krugove. Otkrijte zašto bolnice i univerziteti širom sveta ulažu svoje vreme i sredstva pokušavajući da objasne ova isceljenja… Saznajte takođe kako vi sami možete da ovladate tim izuzetnim umećem !

 

Do današnjeg dana dr Perl i njegovo stručno osoblje obučili su ovom novom načinu isceljivanja preko 50.000 ljudi iz više od 65 zemalja. Iako među njima ima nekoliko hiljada lekara, pripadnika medicinskog osoblja, kiropraktičara i vidara, većina njih ipak su inženjeri, nastavnici, domaćice, studenti, prodavci, advokati, vladini službenici, poznate ličnosti, pa čak osobe kraljevskog porekla! Imaju najrazličitije životne pozive, pripadaju svim starosnim grupama i osposobljeni su da ovu delatnost nastave na najvišem nivou. Poput pacijenata samog dr Perla, i oni i njihovi klijenti izveštavaju o isceljenjima od najrazličitijih tegoba.

 

Obično je rad s isceljujućim frekvencijama iskustvo koje menja život. Tokom seminarskog vikenda „uronjeni“ ste u njih tako da često osećate blagotvorne vibracije još dugo po završetku seminara. Kada se jednom pokrenu ovakvim radom, vaše vlastito isceljenje i dalje napredovanje nastavljaju se sopstvenim ritmom kroz ceo život...

 

 

tekst: Nataša Pracaić

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak