otvaranje porodične karme

kontakt:

dogovor o zakazivanju termina na

/ovo nije klasično otvarenje tarota/

 

oblast bavljenja:

TAROT - otvaranje porodične karme

NEŠTO POTPUNO RAZLIČITO OD KLASIČNOG OTVARANJA TAROT KARATA Ovo karmičko porodično-dinamićko otvaranje koje daje uvid u novi i način razmišljanja.

TAROT - otvaranje porodične karme

 

NEŠTO POTPUNO RAZLIČITO OD KLASIČNOG OTVARANJA TAROT KARATA

Ovo karmicko porodično-dinamićko otvaranje koje daje uvid u novi i način razmišljanja. Interaktivnm otvaranjem karata, klijent ličnim ulaskom u ulogu pojedinih likova iz poridičnog stabla doživljava energetske čvorove koji su uzrokovali problem. Sticanjem saznanja iz više uglova osveščuje se problem i doprinosi enrgetskom razrešavanju.

Otvaranje porodične karme je i fenomenološka metoda, koja svojim efikasnim isceliteljskim dejstvom prevazilazi okvire klasičnog terapeutskog rada. To je način isceljenja koji uključuje kako nama poznato transpersonalno, tako i unutarnji duševni domen, i odnose unutar porodice i socijalne sredine. Ovaj postupak istovremeno prevazilazi granice ličnog i omogućava uvid u transgeneracijske dinamike i njihovo dejstvo na pojedinca.

 

Spoznaja tih dinamika putem takozvanog kolektivnog pamćenja koje nas povezuje sa transpersonalnim omogućavajući nam uvid u povezanost i smisao odnosa dovodi do neverovantnog napretka i konačnog rešenja i ozdravljenja. Tarot u dubini duše dotiče ljubav. Ljubav, koja ponekad upravlja teškim životnim sudbinama.Otvaranje porodične karme traga i nalazi rešenja, koja mogu da preokrenu takve porodične sudbine.

Rad je orjentisan ka rešenju i podvrgava se prirodnim zakonitostima koji deluju unutar porodice ili sistema, dakle faktičnim kategorijama bez obzira na moralne kodekse. Povreda tih zakonitosti može dovesti do teških patnji i bolesti, njihovo ponovno uspostavljanje do isceljenja. Podvrgavanjem tim prirodnim zakonitostima i prepuštanjem energetskim procesima u službi života doseže se do ljubavi koja postaje odlučujuća i noseća snaga porodice.

 

Samo otvaranje je proces koji traje od 45min-2h

 

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak