trener ličnog razvoja Olivera Ptica

oblast bavljenja:

 

 

Pozdrav svima!

Ja sam Olivera Ptica, trener ličnog razvoja i umeća komunikacije, član Evropskog saveta zakoučing i mentorstvo i autor knjige SVET VOLI POBEDNIKE. Rođena sam u Beogradu, gde sam završila Filološki fakultet i trogodišnju obuku iz oblasti ličnog razvoja i umeća komunikacije.

 

Da bih pomogla što većem broju ljudi da žive srećan i ispunjen život:

 

KOME TREBAJU INIDIVIDUALNE SESIJE, SEMINARI I RADIONICE?

- Na putu ka važnom cilju naišli ste na nepremostivu prepreku. Ili imate problem sa kojim godinama izbegavate da se suočite.

- Pod konstantnim ste stresom. Imate lošu koncentraciju, jurite naokolo kao »muva bez glave.«

- Imate toliko nagomilanih bolnih iskustava da imate osećaj da vam ona ne daju da idete napred.

- Želite da ovladate veštinom postavljanja ciljeva i donošenja odluka.

- U žarištu ste ozbiljnog konflikta, ili želite da sa nekim ostvarite više bliskosti i razumevanja.

- Generalno želite da ovladate umećem komunikacije ili nekim posebnim komunikacionim tehnikama.

- Imate problema sa fizičkim zdravljem. Uprkos lekovima, bolest se uvek iznova vraća.

- Imate problema sa novcem. Osećate da vam nekontrolisano otiče ili ne znate kako da ga zaradite.

- Možda ste rešili da krenete stazom duhovnog razvoja. Ali, čim započnete molitvu, meditaciju ili neki drugi oblik duhovne prakse, misli vam odlutaju.

- ( ... )

- Ili ste jednostavno rešili da živite srećniji, ispunjeniji život!

SKIDANJE SUVIŠNIH KILOGRAMA

Da li ste znali da uzrok gojaznosti nije samo u telu, već i u vašem umu? U najvećem broju slučajeva, radi se o bezuspešnim pokušajima osobe da se oslobodi stresa, zadovolji neurotičnu potrebu, prevaziđe stari bol... ili se možda nesvesno ponašamo po davno usađenom programu tipa „Zdravlje na usta ulazi“, „Ako pojedeš sve mama će te voleti“ i sl... Stoga sam, u okviru svojih koučing-aktivnosti, formirala program koji će pomoći velikom broju osoba rastrzanih između zavisnosti od hrane i zavisnosti od dijeta da konačno i trajno reše svoj problem.

Moj program predstavlja podršku programu nutricioniste Maje Astaloš, vlasnice „Studija Astaloš“ u čije sam se iskustvo i stručnost i sama uverila. Na ovaj način, radom na nivou tela i uma, stvaramo uslove da temeljito i trajno rešimo problem gojaznosti. Program ima dva aspekta – grupni i individualni.

Još jedna lepa vest! Knjiga „Recite STOP gojaznosti“, koju smo Maja i ja napisale specijalno za vas, a koja će postati vaše nezamenljivo oruđe u borbi protiv suvišnih kilograma, što zbog njenog sadržaja koji vas uči kako da “ne potonete”, što zbog istinitih ispovesti „bivših debeljuca“, uključujući i obe autorke, koje vam, sve do jedne, poručuju: “Kad mogu ja, možeš i ti!” Zaista, vi to možete.

 

Dnevnik Jedne Majke

Autobiografsko delo nastalo iz istoimenog feljtona, u kojem govorim o trudnoći, porođaju i prvim mesecima materinstva. Ovaj intimni dnevnik predstavlja ohrabrujuće podsećanje svim budućim majkama na nagrade koje ih čekaju na kraju puta.

Dok Ne Bude Kasno

Poučna priča o Mariji Andrić, devojci za primer, koja upada u klopku Bokija Zeca, čoveka mračne prošlosti, opčinjena njegovim »viteškim delima« i praznim obećanjima. Ovaj roman je poruka nade sa mnoštvom putokaza za sve one koje još uvek lutaju u lavirintu bračnog nasilja.

Tajna Verhutskih Vitezova

uzbudljiv triler nastao kao posledica moje višemesečne elektronske razmene i skupljanja dokumenata, satelitskih snimaka i poverljivih ispovesti sa visokim oficirom obaveštajne službe koji se krije pod pseudonimom Mel Gudman.

Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Predstavlja mapu i vodič za životna putovanja. U njemu vas čeka iskrena podrška na vašem putu do Zemlje pobednika. Knjiga je korisna za iskusne tragaoce na putu ličnog razvoja, a delotvoran je vodič za one koji ovim putem tek polaze. I jedne i druge može dovesti na željeno odredište!

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak