Ljiljana Cenić

Praktičar Tesla metamorfoze

(moguć rad na daljinu)

 Posetite Website

 

Kroz Tesla metamorfozu® se uključujemo u Tesla talase, i to direktno iz Polja (aktivnog Etera, kako je to Tesla rekao), bez upotrebe mašina. Tesla talasi se, za razliku od hercijanskih, pojačavaju sa udaljenošću. Osim što pomažu lečenje „neizlečivih“ bolesti, Tesla talasi uzdižu frekvenciju svesti čoveka.

 

Snimci PIP kamerom nedvosmisleno pokazuju da su frekvencije energije koje se koriste u Tesla metamorfozi® identične sa frekvencijama Tesla talasa. Purpurna boja na snimcima seansi Tesla metamorfoze® načinjenim PIP kamerom  je identična sa purpurnom bojom oko Tesla pojačivača sa dodatnom zavojnicom koji zrači Tesla talase. Po tvrđenju naučnika, Tesla talasi nisu registrovani ni kod jedne druge metode lečenja.

Tesla ih je nazivao „neharcijanski talasi“. Oni nisu isto što i skalarni talasi. Tesla je poznavao Maksvelovu teoriju i, da su ovi talasi isto što i skalarni talasi, ne bi im dodelio novo ime.

 

 

 

Tesla metamorfoza zdravlja

 

Klijenti prijavljuju isceljenja od mnogih bolesti koje su proglašene neizlečivim, pa čak i izlečenja fizički oštećene kičme i urođenih deformiteta. Svedočenja klijenata

Lekovite frekvencije koje se pokreću za vreme seanse nastavljaju da rade sa vama dugo nakon što je seansa završena. One leče uzrok bolesti, i zato se klijenti, ako su jednom izlečeni, ne vraćaju sa istim zdravstvenim problemom.

Preporučuju se urade 3 seanse, u razmaku ne većem od nedelju dana. Tesla Metamorfoza zdravlja može da se radi i na daljinu.

Tesla komunikacija duše može da pomogne klijentima da otkriju zašto ponavljaju iste greške u životu, zašto možda sabotiraju sebe u svom razvoju, ili možda sprečavaju sebe u procesu izlečenja. Mogu da razotkriju svoje skrivene strahove ili težnje. Kada se to iz podsvesti dovede u svest, problem može de se prevaziđe i da se dođe do izlečenja. Poruke od Izvora, koje mogu da se dobiju kroz ovaj proces, ponekad mogu sasvim da vam promene život.

 

Tesla metamorfoza svetlosnog tela je postupak koji se radi jednom u životu i ima za cilj da nam pomogne u ličnom razvoju, na fizičkom, mentalnom, emotivnom, pa i spiritualnom planu. Pomaže nam da dostignemo svoje potencijale i razvijemo sopstvene talente i umeća.

 

 

Tesla metamorfozom se bavi od 2011. Živi i radi u Beogradu.

kontakt:

Ljiljana Cenić

(moguć rad na daljinu)

063 325 239
web ljiljacenic.wordpress.com

 

Posetite TeslaMetamorphosis.com da saznate više.

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak