kontakt:

Senka Tomić

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja:

Zbirka "Svitac u mozaiku" Senka Tomić

Nekog maja 2003 god. napisala sam prvu astralnu pesmu (Sviće neko jutro pokraj mora Ljubavi...). Sedela sam u nastavničkoj kancelariji usred bučne gomile kada me je najednom preplavilo osećanje sveopšte Ljubavi. A ipak, haos u glavi. Brakorazvodni proces još uvek je bio u toku. Strah, užas, neverica… balkanska pravila… I razdražena, neugodno izoštrena čula. Tog trenutka nisam mogla da razumem.

A onda je počelo da se događa. Kontakti sa astralom, karmička sećanja, Prosvetljenje, Kupola Vaznesenja, Zadatak, predivno iskustvo bliske smrti i moja žudnja da to osećanje zadržim u sebi, automatsko pisanje, “operacije” na čakrama, stvaralačke eskstaze…

 

Mesecima sam tragala za objašnjem šta se tada dogodilo, bezuspešno tražila spisak prisutnih na tom Nastavničkom veću. Objašnjenja su došla kasnije.

Sinhronicitet mi je poslao knjige i ljude koji su mi pomogli da razumem. Tako sam ušla u duhovnost. Bilo je to predivno i zastrašujuće iskustvo. A onda, užasna usamljenost koja sledi iza toga., baš kao što je DŽ. Redfild opisao.

 

Jer kome tako nešto možeš reći?

Ovo je izbor iz poezije koju sam pisala tokom 15 godina. One su oblikovale moj duhovni rast i razvoj kroz gomilu dnevničkih zapisa i stihova. One su oblikovale moju decu i moje prijatelje. One su začuđujući dokaz moje transformacije i moj “energetski napitak”. Od svega što sada znam ovo je najbolje što mogu da Vam pružim.

 

 

Samo dobrota otvara vrata duhovnosti a samo s duhovnošću čovek postaje celovito biće – biće u optimumu svoga potencijala. Svojom duhovnom lepotom gradimo Grad Svetlosti. Ja upravo sada hodam tim gradom i palim svetiljke (viz.) „Jer svaki je korak Korak u stvaranju i svaki naš pokret je Ljubavni čin.“

Zbirka "Svitac u mozaiku" Senka Tomić

Izbor iz duhovne i ezoterične poezije (naslovi: Zahvalnost, Ljubavni čin, Beli krst. Vizija, Grad svetlosti,...) sa prevodom na esperanto. Format A5, 96 strana.

cena: za Srbiju 450din. (sa poštarinom)

za Evropu 6 eura (sa poštarinom)

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak