kontakt:

Maja Mandić Marković

 063 277973.

oblast bavljenja:

Knjigu možete da nabavite preko www.knjizara.com (cena 1209 din.) ili direktno od mene (cena 800 din) Ukoliko vam knjigu šaljem pouzećem na cenu će biti dodati troškovi poštarine i pakovanja.

Maja Mandić Marković

 

Sigurna sam da može da zadovolji vašu radoznalost u pogledu uzbudljive teme astralne projekcije i lucidnog sanjanja, a takođe i da vam donese nove inspiracije i ideje u pogledu ličnog i duhovnog razvoja.

 

Knjiga je praktični priručnik, za postizanje iskustva astralne projekcije i ostvarenje svesnosti u snovima. Program rada obuhvata dvanaest nedelja od kojih svaka sadrži teorijski i praktičan deo vezan za rad na snovima, energizaciju astralnog tela, meditacije za postizanje i proširivanje astralne svesnosti i odgovarajuće tehnike astralne projekcije.

U okviru teorijskog dela objašnjava se način odvijanja astralne projekcije, karakteristike astralnog tela, vrste astralne projekcije, oblike kretanja na astralnom planu, karakteristike astralnog plana i astralne geografije, tipove astralnih bića i stanovnika kao i mnoge druge interesantne oblasti vezane za ovu tematiku.

Tehnike rada na snovima omogućavaju čitaocu da, na jednostavan način, pišući i analizirajući svoje snove dođe do poruke sna koja je važna kako za njegov duhovni tako svakodnevni život.

 

Vežbe energizacije astralnog tela pospešuju razvoj intuitivnih sposobnosti, astralnog viđenja, astralnog čujenja, povećanja vitalne energije i samoisceljenja.

 

U okviru svake od dvanaest nedelja uljučene su i meditacije čiji je cilj proširenje i dostizanje novog nivoa svesnosti.

Ovaj praktični vodič daje korak po korak jednostavne tehnike za ovladavanje veštinom astralne projekcije i svesnosti u snovima kao što su: metoda “Pobednik”, “Otvaranje astralnih kapija”, “Sedam odaja”, “Vremenski prolaz”, itd.

Obim: 353 strane

mek, plastificiran povez

latinica

Autorsko izdanje

Beograd, 2009

ISBN 978-86-911203-1-3

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak